27 Ağustos 2011 Cumartesi

başlıksız

ne yazıcagımı bilmeden yazmaya başladım. can sıkıntısından yazmaya başladım. kardeşim içerden ''çav bella'' dinliyo, ona eşlik ediyorum mırıldanarak. facebookta home-profil takılıyorum. twit okuyorum bolca. arada bilgilendiğim oluyo. tumblr.da fotoğraflara bakıyorum, gifleri izliyorum. bloga bakıyorum arada. msn'den yazıyorum. çünkü msn kültürünü çok seviyorum ve bu kültür hiç bitmesin istiyorum. hatta elimden geldikçe arkadaşlarımı msn'ye çağırıyorum. bi kere msn ortamı facebook bokundan daha samimi, insanların msn'sini almak için çaba gösteriyosunuz biraz da olsa. oysaki facebookta arkadaş olarak ekle yazıyo tepede dana gibi, ona basıyosun. öyle insanlar var ki hiç tanımadığı halde böyle istekleri kabul ediyo, tanımadığı kişiye kendi dünyasını açıyo. özelini seriyo önüne.  neyse bu yazı facebook nefreti yazısı değildi. aslında bu yazı, hiç bişey yazısı değildi, amaçsız yazıydı, can skıntısı yazısıydı belki biraz.
şu günlerde o kadar canım sıkılıyo ki anlatamam. yaptığım hiç bi şey yok, evdeyim nerdeyse her gün. ya bilgisayarım kucağımda ya da kitabım. böyle bi koltuğun üzerinde yaşıyorum, arada sigara içiyorum. böyle geçiyo günlerim. bayram da geldi çattı ya, yazın bayram mı olur hiç diye düşünüyorum sürekli ! benim bildiğim, bayramlar hep kışın olur, bayramlıkların kışlık olur falan, arabayla gidip gelirken üşürsün inip bindikçe ziyaret sırasında. çocukluk bayramlarım hep böyle yani, ama şu yaşıma kadar hiç fark etmemişim bu kadar geriye geldiğini bayramın.
yarın dedemin mezarına gidicem, ziyaret edicem. o kadar çok özledim ki onu.. cok seviyorum seni dedecim, rahat uyu.
bayramdan sonra da izmire dönmek için gün sayıcam artık. o kadar çok özledim ki izmiri, izmirdekileri. artık özledim demekten yoruldum. hemen gitmek istiyorum izmire, alsancağa atmak istiyorum kendimi. kordon'da bi sigara yakıp güneşin batışını izlemek istiyorum. maviye bakıp rahatlamak istiyorum. bir sürü fotoğraf çekmek istiyorum.

istiyorum ve özlüyorum.


bu yazıya başlık olarak ne yazıcam bilmiyorum hiç. çünkü temasız bi yazı oldu. can sıkıntısından yazılmış bi yazı oldu. ama az da olsa rahatlamadım mı ? kesinlikle rahatladım amacına ulaşmış o zaman. hadi bi sigara daha yakayım. haydi öptüm muah.

2 yorum:

  1. şu sıralar herkesin ortak derdi sanırım bu sıkıntı.. oysaki yaz dediğin eğlencelidir diye hatırlıyorum ben :)

    YanıtlaSil
  2. öyleymiş bi zamanlar, galiba o zamanlar biz de eğlenmişiz :) şimdi de eğlence kotamız doldu belki de.

    YanıtlaSil

buyur beyim